Mini Glacier Tour

Avgang fra: Balestrand     Varighet: 9 timer/ 5 timer         Sesong: 01.06-15.09

 Severdigheter: Norsk Bremuseum, Bøyabreen og Supphellebreen

På denne turen kan du oppleve fjordlandskap og Bøyabreen på samme dag.

Tar du en heldagstur vil du oppleve 2 isbreer samme dag, både Bøyabreen og Supphellebreen!

Vår sightseeing båt tar deg fra Balestrand på den idylliske Fjærlandsfjorden til Fjærland. Herfra fortsetter du med buss til Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten hvor du kan lære om historien og det indre livet av breen. En spektakulær film av
Ivo Caprino om Jostedalsbreenbreen er vist på museet.

Fra bremuseet fortsetter turen opp til Bøyabreen, en gren av Jostedalsbreen. Her er det tid til å ta noen bilder og se hvordan isbreen presser seg inn i landskapet, og f. eks. nyte en god lunch med utsikt til Bøyabreen! Bussen går tilbake til Fjærland kai, og sightseeingbåten tar deg tilbake til Balestrand. Turen tilbake gir deg muligheten til å reflektere over at disse fjordene ble formet for flere tusen år siden av is.

 

Denne rundturen inkluderer:

Båtbillett: Balestrand - Fjærland T / R, brebussen og inngang til Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten.

 

Timetable / info

HEL DAG: Fra Balestrand / Hella 08:00 / 08:15, retur fra Fjærland 15:40. På denne turen får du se to isbreer; Supphellebreen og Bøyabreen!

Korrespondanse med ekspressbåten til Bergen, avgang Balestrand 16:55

Pris 815,-

 

HALV DAG: Fra Balestrand / Hella 12:00 / 12:15, retur fra Fjærland 15:40

Korrespondanse med ekspressbåten til Bergen, avgang Balestrand 16:55

Pris 775,-

Aktiviteter

Andre aktiviteter

Classic Glacier Tour

Avgang fra: Bergen                              Varighet: 13 timer                        Sesong: 01.06-15.09
Severdigheter: Sognefjorden, Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten, Bøyabreen, Brevasshytta.

På denne turen kan du oppleve kyst- og fjordlandskap og Bøyabreen på samme dag. Reisen din starter i Bergen, og du kan nyte det fantastiske kystlandskapet mellom øyer, holmer og skjær, samt den verdensberømte lange strekningen Sognefjorden på vei til Balestrand.

Ved ankomst til Balestrand - en landsby som er en favoritt blant kunstnere - bytter du til en mindre sightseeingbåt som tar deg lengre inn i den idylliske Fjærlandsfjorden til Fjærland. Herfra fortsetter turen med buss til Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten hvor du kan lære om historien og "indre liv" av breen. En spektakulær film av Ivo Caprino om Jostedalsbreenbreen er vist på museet.

Fra bremuseet fortsetter turen til Bøyabreen - en gren av Jostedalsbreen. Her er det tid til å ta noen bilder og se hvordan isbreen presser seg inn i landskapet, og f. eks. nyte en god lunch med utsikt til Bøyabreen! Bussen går tilbake til Fjærland kai, og sightseeingbåten tar deg tilbake til Balestrand. Turen tilbake gir deg muligheten til å reflektere over at disse fjordene ble formet for flere tusen år siden av is.

Ved ankomst på Balestrand tar ekspressbåten deg tilbake til Bergen.

Pris fra 1880,-

Rutetider

 

Aktiviteter

Andre aktiviteter

brevasshytta.jpg

Have it all Glacier Tour

Avgang fra: Bergen                   Varighet: 2 dager                           Sesong: 01.06-15.09

 Severdigheter: UNESCO Fjord, Nærøyfjord, Bøyabreen, Suphellebreen,  Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten 

På vår "Have it All" Glacier Tour, starter du turen fra Bergen som rundtur. Med denne kombinerte turen kan du oppleve både den UNESCO-beskyttede Nærøyfjorden og fjellandskapet omkring, sammen med noen av de mest spektakulære destinasjonene i Norge.

Under turen er det også mange muligheter for spennende aktiviteter og overnattinger. Du får se både Supphellebreen og Bøyabreen, og også Norsk Bremuseum & Ulltveit-Moe senter for klimaviten  hvor du kan lære om historien og det indre livet på isbreen. En spektakulær film av Ivo Caprino om Jostedalsbreen er vist på museet.

Pris fra 3450,-

Rutetider

Dag 1

Dag 2

 

Aktiviteter

Andre aktiviteter